Небрежен кок,  дрипави дрехи и нито капка блясък, така изглежда

...
Небрежен кок,  дрипави дрехи и нито капка блясък, така изглежда
Коментари Харесай

Да, така изглежда 61-годишната Шарън Стоун в реалността!

Небрежен кок,  дрипави облекла и нито капка искра, по този начин наподобява Шарън Стоун в действителността, видя HotArena.  

Папараци сгащиха именитата актриса по време на разкрасителни процедури в салон в Лос Анджелис.  61-годишната звезда наподобява тъкмо по този начин,  както всяка нейна връстничка.  Леко посмачкана и с облекла,  присъщи на стопанка,  а не носителка на „ Златен глобус ”,  Шарън се отдаде на релакс терапия. По всичко личи  че холивудската актриса няма никакви терзания от небрежния метод,  по който наподобява.  Шарън Стоун видя папараците, които я дебнат към салона и даже им се усмихна в символ на  помирение.

Старческите петна по кожата и кошмарната прическа са единствено дребна част от признаците на възрастта й, които не подминават даже и най-известните. Снимките, които заливат обществените мрежи,  съумяха да настроят почитателите й на двата полюса.  Едни оплюха обичаната си актриса поради кошмарни й тип и коренната разлика сред действителността от Инстаграм профила й.  От друга страна бранители на Стоун обявиха, че няма нищо по-смело от това да се покажеш подобен какъвто си, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР